’t Soetendal

“Urk dat is een soetendal, wie er is, die blijft er al!”

In 1987 vormden deze 2 regels uit het Urker Volkslied de inspiratie voor de originele naam van deze snoepwinkels op Urk: ’t Soetendal.

Nu, in 2020 heeft Urk maar liefst 2 Soetendals: sinds 1987 op winkelplein “de Hofstee” en later een nieuwe winkel erbij in Winkelcentrum Urkerhard.

De winkel in winkelcentrum Urkerhard heeft maar liefst 269 soorten drop en snoep die door de klant zelf geschept kunnen worden.

Verder is er ook een grote wand met los kindersnoep wat allemaal per stuk gekocht kan worden.

Bijzonder is ook het uitgebreide assortiment rollen snoep dat uit meer dan 60 soorten bestaat. Alleen al 25 soorten Mentos rollen! Meerdere van deze worden in het buitenland ingekocht en zijn bijna nergens anders in Nederland verkrijgbaar.

Zodoende heeft ’t Soetendal zich ontwikkeld tot een echte zoetwaren speciaalzaak waar u artikelen tegenkomt die u nog nooit eerder gezien hebt.

Naast heel veel snoep verkoopt ’t Soetendal Belgische Bonbons en chocolade, noten en pinda’s en Weydeland kaas. Deze kaas is van de beste Noord Hollandse kwaliteit en dat proeft u!

Tenslotte, en dat mogen we zeker niet vergeten: de cadeauartikelen.

’t Soetendal koopt de mooiste cadeauartikelen in die dan in de winkels worden opgemaakt met wát u maar wilt.. Zo worden de meest originele cadeaus klaargemaakt naar de wens van  de klant. Ook in grotere aantallen, zoals bijvoorbeeld kerstpakketten.

Maar het belangrijkste voor ‘t Soetendal zijn de klanten: van jong tot oud.

In ’t Soetendal zullen ze hun  uiterste best doen om het u naar de zin te maken.

Openingstijden

Contact