Albert Heijn

Onze historie
Bij Henk Slump zit kruidenieren in het bloed. Als zoon van de melkboer is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Rond 1980 was hij één van de eerste ondernemers met een rijdende winkel, waarna hij op 27 jarige leeftijd voor het eerst bij Albert Heijn gaat werken.

In 2006 is Slump de nieuwe eigenaar geworden van de Albert Heijn op Urk. Samen met Harold Kats is hij de uitdaging aangegaan. De Albert Heijn in het winkelcentrum is tegenwoordig één van de meer dan 700 Albert Heijn-winkels.

Wat wij belangrijk vinden
Albert Heijn Urk biedt alle ingrediënten voor een beter leven. Wij maken boodschappen doen makkelijker, gezonder, lekkerder én betaalbaar. De winkel heeft een breed aanbod aan vers producten, bij de bakkerij komt gedurende de dag vers brood uit de oven en met de zelfscan kunnen klanten met gemakt boodschappen doen. Op het bakeiland worden regelmatig nieuwe producten bereid, die de klanten kunnen proeven.

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, zodat u bij ons boodschappen op een prettige en veilige manier kunt doen. De medewerkers zijn het kloppend hart van de organisatie, wij zorgen dan ook voor een plezierige werkomgeving.

Afhaalpunt en bezorgservice
Heeft u geen tijd om boodschappen te doen? Bij ons kunt u boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen bij de winkel. Via www.ahurk.nl  kunt u eenvoudig de boodschappen bestellen en de gewenste levertijd kiezen. Voor slechts € 3,50 bezorgen wij de boodschappen aan huis.

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Met deze missie vindt u bij Albert Heijn alles wat u zoekt. Zowel voor de alledaagse, als voor de bijzondere momenten!

Openingstijden

Contact